INFOGRAPHIC: WAAROM ARCHIVEREN?

infographic_datamattersWist u dat de helft van de organisaties kiest voor disk-opslag? Lees meer in deze gratis infographic!

DOWNLOAD

WAAROM UW DATA ARCHIVEREN?

  • Breng ordening aan in uw data;
  • Bespaar ruimte en kosten rondom uw data-opslag;
  • Voldoe aan wet- en regelgeving;
  • Houd uw data beschikbaar en doorzoekbaar;
  • Zorg voor een veilig en betrouwbaar archiveringssysteem.

[BLOG] ARCHIVEREN: MEER DAN OPSLAAN

In eerste instantie is archiveren een manier om orde te scheppen in grote hoeveelheden data, maar het is meer dan dat. De laatste jaren zijn er veel nieuwe vormen van data bij gekomen en heeft archivering een nieuwe betekenis gekregen bij de overheid en in het bedrijfsleven. Efficiënt en duurzaam archiveren is dan ook cruciaal.

LEES BLOG

E-BOOK: DE TOEKOMST VAN UW DATA BEGINT VANDAAG

Toekomst_vandaagEen toekomstbestendig archief is cruciaal. In dit e-book leest u hoe u in vier stappen uw zaken nu goed regelt, om in de toekomst data te kunnen vinden, lezen, gebruiken en begrijpen.

DOWNLOAD

WHITEPAPER: ARCHIEF & ARCHIVEREN

archief_archiveren_2Een goed archief is actueel, onmisbaar voor de bedrijfsvoering en levert toegevoegde waarde op voor u en uw klanten. Hoe dat werkt en hoe u dat bereikt? Dat leest u in deze whitepaper!

DOWNLOAD

EXECUTIVE BRIEFING: RECHT & ARCHIVEREN

cloudcomputing_2Archiveren in de cloud? Dan krijgt u te maken met nieuwe wetten en regels! Lees alles over recht en archivering in deze executive briefing.

DOWNLOAD

DATA MATTERS: UW PARTNER IN DATA-ARCHIVERING

Data Matterslogo_juli2012_robuust_finalData Matters heeft zich in 14 jaar ontwikkeld tot multi-disciplinaire specialist van ICT-infrastructuuroplossingen voor het opslaan, bewaren, delen en ontsluiten van dynamische en statische data. Bent u benieuwd wat Data Matters voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact

Data Matters
Graaf Aelbrechtlaan 118
1181 SX Amstelveen

T: 020-6452393
E: info@datamatters.nl

Contactformulier

Wilt u persoonlijk zien hoe het archiveren van digitale content in z’n werk gaat? Kies dan voor een gratis demonstratie en wij laten het u binnen één uur zien. Voor de demonstratie maken wij gebruik van het Hitachi Content Platform (HCP). Dit digitale archiefsysteem wordt wereldwijd en ook in Nederland gebruikt voor het veilig, duurzaam en kostenefficiënt opslaan, bewaren en beschikbaar houden van digitale content.